maanantai 18. elokuuta 2008

Veeran vointi kohenee


Pian on kulunut 3 viikkoa siitä, kuin Veeran vointi romahti, mutta nyt alkaa pikku hiljaa näyttämään jo paremmalta. Veera on noin päällisin puolin ennallaan, paino on vielä hieman alhaisempi, mutta luulen, että lihasmassaa on jonkin verran päässyt katoamaan. Veera jaksaa jo liikkua pihalla, mutta varsinaisia lenkkejä ei vielä tehdä, koska Veera väsyy nopeasti ja hengästyy todella helposti. Paha anemia korjaantuu pikku hiljaa ja nyt ikenetkin alkaa näyttää jo vaaleanpunaiselta (olivat viti valkoiset!).
Borrelioosia tässä epäillään, muutakaan kun ei ole löytynyt. 30 vrk antibiootti kuuri on nyt menossa.
Huh kyllä alkaa itselläkin mieli nousta, mutta kyllä todella ehdin jo pelätä pahinta.
Vilman kanssa käytiin sitten Antskogissa kokeissa ja taas oltiin numero 6 ja tulos tietysti ALO3. Kolmesta markkeerauksesta yksi epäonnistui (n. 100 m vesimarkkeerauksessa Vilmalta loppui kantti ja lintu jäi noutamatta). Muuten meni alka hyvin, paitsi taas se sama syy, että riistat jää turhan kauas. Tuli kuitenkin fasaani ja sorsa käteen:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Veeran vointi on paranemaan päin. Kiitokset onnitteluista. Niin mejähän näyttää tällä hetkellä olevan Sissylle ei niin kiva laji, joten aloitamme muiden lajien parissa (niiden joista Sissy tykkää kuin hullu puurosta) tulosten metsästyksen...