sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Talvi-NOME karsinnat 12.2.2012 ja Lappeenrannan talvi-NOME 18.2.2012


Pohjois-Kymenlaakson talvi-NOME karsinnat pidettiin 12.2.2012 Voikkaalla Kartano Koskenrannan maastoissa. Vappu teki varma suorituksen. Hausta Vappua sai 3 minuutissa 4 damia, lähin näkyvissä ollut dami jäi maastoon. Linjalle lähetys mallikkaasti kahdella lähetyksellä 2 damia. Viimeisenä tehtävä oli kaksoismarkkeeraus, jonka Vappu suoritti varmasti. Kaikki palautukset käteen. Hyvä suoritus siivitti meidät Pohjois-Kymenlaakson edustusjoukkueeseen Lappeenrannan talvi-NOMEen, joka kisailtiin Jurkkolassa 18.2.2012.


Lappeenrannan talvi-NOMEssa Pohjois-Kymenlaaksoa edustivat Tiina Hukka & Taika (Hardrocks Magicbox), Minna Johansson & Doris (Jummi-Jammin Teerenpeli) ja minä & Vappu (Gilliam's Gold White Pigeon Game). Lappeenrannan huippujoukuetta kohtasi ikävä epäonni, kun Katja Taalikan Ira luokkaantui haukuruudussa ja koiran vasempaan polveen tuli syvä 15 cm haava. Toisen epäonni on toisen onni, joten Pohjois-Kymenlaakson joukkue voitti talvi-NOMEn 5 kertaa peräkkäin ja kaikista 15:sta talviNOMEsta Pohjois-Kymenlaakso on voittanut 10! Huimaa!


Vappu sai kunnian aloittaa kiertopalkinnon hallussapidon. On erittäin hienoa edustaa Pohjois-Kymenlaaksoa FLATIN kanssa, koska koko kisassa Vappu oli rotunsa ainoa edustaja. Erityisen onnellinen olen päästessäni edustamaan Kaakon Noutajakoirayhdistystä Pirkan Dameihin FLATIN kanssa, sillä luulen, ettei sellaista ole ihan vähään aikaan nähty :)


Pirkan Dameissa 31. maaliskuuta Kaakon Noutajakoirayhdistystä edustavat Heli Jaakkola & Lager, Minna Johansson & Doris ja minä & Vappu. Nyt kuukauden tiukka, mutta toisaalta rentoa ja leikkimielinen treenikausi ja toivotaan, etä Vapun varmat suoritukset jatkuvat Pirkassa. Vauhtihan Vapulla ei vielä ole aivan huipussaan, mutta sama ongelmahan minulla oli Venlan kanssa tässä iässä (8½ kk), mutta vauhti karttui sitten kun ikää lisää, joten luotan siihen, että kun Vappu tietää, mitä pitää tehdä, vauhtikin kasvaa. Nyt Vappu työskentelee samalla vakaalla vauhdilla läpi suorituksen, mutta räjähtävä voima siitä vielä puuttuu.

Ei kommentteja: