sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kaakon Talvi-Nome 20.3.2011 ja Pirkan Damit 2.4.2011

Venlan epävirallinen kisakausi on siis avattu erinäisillä Talvi-Nome tapahtumilla ja melko mukavasti on mennyt. Oman aluetoimikunnan karsinnan Venlahan voitti, Lappeenrannassa järjestetyn Kaakon Talvi-Nomen Venla voitti myös ja täysillä pisteillä:) Pohjois-Kymenlaakson aluetoimikunnan joukkue voitti aluetoimikuntien välisen kilpailun ja lähti sitten edustamaan Kaakon Nuuskuja Pirkan Dameihin (mukana olivat siis minä ja Venla, Pia ja Karma sekä Pauliina ja Olivia). Ja mukavastihan Venlalla ja Kaakolla siellä Pirkassakin meni eli tulimme yhdistysjoukkueiden kilpailussa toiseksi ja Venla sai jälleen Kaakon porukasta korkeimmat pisteet:) Tässä arvostelut:

Kaakon Talvi-Nome 20.3.2011
tuomareina Päivi Palonen ja Santtu Narkilahti
pisteet 22/22
Haku: Loistavan nopea koira ja käyttää hyvin nenäänsä.
Ohjaus: Seuraa hyvin ilman hihnaa, tarkkaavainen laukauksessa. Selvittää molemmat tehtävät mallikkaasti ja kuuntelee ohjaajan pilliä.
Markkeeraus: Seuraa heitot rauhassa. Noutaa suoraviivaisesti. Palautus suoraan käteen.

Pirkan Damit 2.4.2011
tuomareina Maarit Saarinen ja Antti Tarkkala
pisteet 78/80
Ohjaus: Rauhallinen ammuttaessa. Suorittaa ohjaukset hyvin. Tiputus häiritsee kokonaisuutta.
Markkeeraus: Markkeeraa hyvin. 1. damin löytää, mutta meinaa lähtä etsimään, mutta palaa takaisin ja löytää damin. 2. damin löytää hyvin.
Haku: Koira tekee erittäin hyvää ja tehokasta hakua. Löytää nopeasti 5 damia. Hyvät suoraviivaiset palautukset ja luovutukset ohjaajalle käteen. Lähialueella voisin vainun käyttö olla tehokkaampaa.
Yleisvaikutelma: Koiraa ohjataan hyvässä yhteistyössä ja suoritukset ovat nopeita (Saarinen). Hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa toimiva koira, jota ohjataan miellyttävällä ja hillityllä tavalla (Tarkkala).

Ei kommentteja: