perjantai 5. maaliskuuta 2010

Alkuvuosi 2010

Kylläpä on aika taas kulunut...pikku hiljaa Ryytirannankoiratkin alkavat heräillä talviunilta! Mitä tässä talvikuukausina on tapahtunut? Lunta on ollut yllin kyllin ja treeniä ollaan tehty säännöllisen epäsäännöllisesti. Pyrkimys on ollut, että ainakin viikonloppuisin damit liikkuisivat.

Näyttelyrintamalla on ollut hiljaista. Huomenna alkaa sitten taas näyttelykausi kun lähdemme Vilman ja Veeran kanssa Valkealan ryhmänäyttelyyn. Venla isä-Iivarikin esittäytyy kyseisessä näytelmässä ja tavoitteena on se H. Kolmisen viikkoa sitten kävi siistimässä Iivarin turkin. Venla oli mukana ja hurmasi tietysti kaikki, mutta matkapahoinvointi oli aikamoista:(

Veera on vielä voimissaan. Mummo täyttää kolmen kuukauden päästä 13 vuotta ja askel on vielä lennokas. On hienoa nähdä, miten arvokkaasti koira voi ikääntyä. Vilman kanssa olen käynyt kolmesti fasaanijahdissa. Saalistakin ollaan saatu ja olen myös opetellut laittamaan tuota herkullista lintu: NAM! Venla on kasvanut ja kehittynyt valtavasti ja pikkutreeniä on tehty...taipparit mielessä!

Ei kommentteja: