sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vilman loppukesän koetulokset


No niin kyllä on kiiretä pitänyt, että en ole ehtinyt mitään tännekään kirjoitella. Muutimme kaupunkiin lokakuun alussa ja koko tämän kolme viikkoa, mitä kotona ollaan oltu, olen tehnyt remonttia. Nyt alkaa olla valmista ja ehtii sitten paneutua muihinkin asioihin.

Kävin Vilma kanssa Salossa NOME-B kokeissa 21.9. ja tulokseksi saimme ALO1! Yleisvaikutelmaan tuomari Ossi Kähärä lausui seuraavaa: "Riistaintoinen, hyvin ohjaajansa hallinnassa oleva koira. Hyvä haku ja tehokas muissakin tehtävissä."

27.9. Kaakon noutajakoirayhdistyksellä oli omat WT-kokeet Taipalsaarella. Kuusi päivää edellisestä yllösestä Vilma kuittasi tililleen myös tässä lajissa tuloksen NOWT ALO1 (pisteet 15+15+14+19 ja finaali 15 = 78 p.). Tuomareina olivat Pekka Uusimäki ja Mika Lappalainen.

19.10. olikin sitten kauden viimeiset kokeet Hauholla. Ensimmäinen rasti (ohjattu haku) meni nollille eli tällä kerralla ei saatu tulosta:( Muilta rasteilta saimme kuitenkin varsin mukavat pisteet (markkeeraus ojaan 12, ohjaus 20 ja markkeeraus + ohjaus 16), joten kokonaispistemääräksi tuli 48 p.

Loppuvuodeksi olen suunnitellut vielä kolme näyttelyä (Lahti 1.11., Jaala 15.11. ja Tampere 6.12.). Sitten odottelemme juoksuja ja sen jälkeen onkin aika suunnata Vilman kanssa terveystutkimuksiin...

Ei kommentteja: