lauantai 5. heinäkuuta 2008

Ensimmäiset NOME-B startit ovat suoritettu...

No niin, nyt on sitten startattu NOME-B kokeissakin. Kaksi starttia: ensimmäinen lauantaina 28.6. Valkealassa (tuomarina Pentti Åman) ja toinen Iittalassa 1.7. (tuomarina Jouni Vimpeli). Molemmista kokeista saatiin tulos, mutta huonoin mahdollinen ALO3. Lauantain koe alkoi täysin epäonnistuneella helpolla ykkösmarkkeerauksella. Sitten jatko menikin paremmin, mutta kaikki varikset putosivat ja siitä tämä heikko tulos.
Tiistaina koe oli edellistä helpompi, mutta koska palautukset ovat KAMALIA (kaikki riistat Vilma jättää 5 m minun eteen) niin tulos heikkeni. Täytyy kuitenkin olla ihan iloinen siitä, että saa tuloksen ja koira toimii muuten huippu hyvin. Palautuksia tässä on nyt sitten harjoiteltu oikein urakalla, että tulokset paranisivat...
Mitä muuta kesää kuuluu? Olen ottanut pikayhteyden Weljesten kennelin sivuille, koska siellä on 3.7. syntynyt pieniä kultaisia pentuja ja niiden kehitystä tässä seuraan ja olen menossa niitä katsomaankin (kunhan vähän kasvavat). Ei tässä ole tarkoitus pentua ottaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon nomen starteista ja tuloksista! Kuinka voit mennä VAIN katsomaan pentuja vai....

Mia kirjoitti...

"Ei ole tarkoitus pentua ottaa, mutta katsomaan..." Kaikki tietää miten tuo lause pitää paikkansa ja toimii!!! Se ei toimi ollenkaan. ;) Mä haluan sitten nähdä sen pikkukarvapalleron kanssa. ;)

Onnea ekoista nomestarteista, kynnys on nyt ainakin ylitetty ja tietää mitä treenata. Mä en oo ehtiny edes miettimään treenaamista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oletkin kirjoitellut pitkästä aikaa. Jotenkin luulin, että sivut ovat pois verkosta! Onnea vielä Viltsun nome tuloksista! Soitellaan!