perjantai 9. toukokuuta 2008

Ryytirannankoirien uudet kotisivut ovat teon alla...

Olen tässä viime viikkoina puuhaillut koirille uusia kotisivuja ja siksi vanhat sivut on suljettu...
Mitä muuta olen puuhannut? Kävin tietty 19.4. Vilman kanssa näyttelyssä ja taas tuloksena EH! Mutta pohja noteeraust tulisitten 26.4. Lahden KV -näyttelystä H :(. Silloin kyllä otti todella rankasti päähän ja ajattelin, että nyt loppuu näyttelyissä ramppaaminen ihan kokonaan.
Viime viikonloppuna sitten taas uusi yritys, mutta nyt hieman pienemmissä ympyröissä Valkealan RN ja tuloksena Vilmalle ERI ja VARA-SERT! Ja Veerakin valittiin VSP veteraaniksi! Olipa iloa kerrakseen.
Elämäni ensimmäiset WT -kokeet olivat 20.4 ja kaikkien pikku mokien jälkeen Vilmalle tulos ALO2. Ei voinut kuin olla todella tyytyväinen.
NOME koulutus jatkuu edelleen kerran viikossa ja nyt 10.5. oli tarkoitus lähteä WT -kokeisiin, mutta Vilmalla alkoi juoksut ja kokeet tyssäsi siihen, samoin NOME kurssi koiran kanssa. Oppii siellä kuitenkin myös vain seuraamalla muita ja kuuntelemalla kouluttajaa.
Uudet kotisivut avataan näillä näkymin sitten ensi viikon perjantaina...Tervetuloa sitten katsomaan, mitä olen saanut aikaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin juostaan ja useammat mejä kokeet jää väliin. Ikinä ei ole moista tilannetta ollut... Minä jätän kanssa näyttelyt väliin vähäksi aikaa... Reeni-intoa sinne vaan.